Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (2024)

Home - Pagodetent - 30x75 feestframetent te koop

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (1)

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (2)

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (3)

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (4)

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (5)

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (6)

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (7)

Een partyframetent van 30x75 is een groot, ruim raamwerk dat is gemaakt voor buitengelegenheden en feesten. Met een afmeting van 30 meter en een omvang van 75 meter, bestrijkt het een aanzienlijke oppervlakte van 2,250 vierkante meter, geschikt voor het huisvesten van een aanzienlijk aantal gasten. De structuur van de buitententen is normaal gesproken gemaakt van sterke producten zoals staal of aluminium, wat de veiligheid en duurzaamheid garandeert. De hoes van de buitentent is over het algemeen gemaakt van weerbestendige materialen van topkwaliteit, zoals polyester of vinyl, die bescherming bieden tegen verschillende klimaatomstandigheden zoals zon, wind en regen. Dit type kampeertent heeft geen voorzieningspalen nodig, waardoor de functionele ruimte binnenin optimaal wordt benut en flexibele formaten mogelijk zijn. Het is ideaal voor huwelijksfeesten, zakelijke gelegenheden, festivals of andere grote buitenevenementen en biedt een leeg canvas voor verschillende ontwerpen en arrangementen. De installatie van een structuur voor buitententen van deze afmeting vereist over het algemeen een professionele configuratie vanwege de complexiteit en het gewicht van de producten die ermee gepaard gaan.

  • Ruim interieur:Met een totale oppervlakte van 2,250 vierkante meter biedt deze tent voldoende ruimte om gemakkelijk veel bezoekers te huisvesten. Het is geschikt voor evenementen met honderden bezoekers, afhankelijk van de lay-out en het gebruik.
  • Onbelemmerde ruimte:In tegenstelling tot typische paaltenten elimineert het raamwerk de noodzaak voor binnenste hulpstokken. Dit betekent dat de binnenkant vrij is van verstoppingen, waardoor een betrouwbaardere gebruiksruimte en aanpasbare indelingsstijlen mogelijk zijn.
  • Gebruikte flexibiliteit:Deze buitententen zijn veelzijdig inzetbaar voor een groot aantal gelegenheden, waaronder huwelijksfeesten, zakelijke evenementen, buitenmarkten, feesten en diverse andere grote feesten. De neutrale stijl kan snel worden aangepast met decors, verlichting en meubilair, passend bij het motief van elk type gelegenheid.
  • Levensduur en stabiliteit:Deze buitententen zijn gebouwd met een robuust frame, meestal gemaakt van staal of lichtgewicht aluminium, en zijn gemaakt om verschillende klimatologische omstandigheden te weerstaan, waaronder wind, regen en zonlicht, en bieden zo een betrouwbare bescherming voor uw evenement.
  • Verstelbare lay-outs: Het ontbreken van facilitaire palen en het grote formaat maken talloze indelingsmogelijkheden mogelijk, bestaande uit verschillende zitplannen, dansvloeren, podia, aanbodlocaties en nog veel meer, allemaal binnen dezelfde ruimte.
  • Gemak van aflevering: Hoewel een deskundige opstelling wordt aanbevolen vanwege de omvang en complexiteit ervan bij het opzetten, is het raamwerk redelijk onderhoudsarm en kan het gedurende het hele evenement stabiel blijven.
  • Bruiloft organisatoren:Voor paren die buitenhuwelijksfeesten voorbereiden, biedt deze kampeertent voldoende ruimte voor zitplannen, dansvloeren, cateringruimtes en nog veel meer, terwijl er ook decoraties mogelijk zijn die zijn aangepast aan het thema van het huwelijksfeest.
  • Organisatoren van zakelijke en zakelijke gelegenheden:Perfect voor bedrijfsgelegenheden, productlanceringen, bedrijfstentoonstellingen, enzovoort, waarbij een grote, professionele ruimte nodig is om bezoekers te ontvangen en artikelen tentoon te stellen.
  • Planners voor vieringen en evenementen: Geschikt voor grote externe evenementen zoals muziekfestivals, culturele evenementen en lokale feesten, met voldoende overdekte ruimte om ervoor te zorgen dat de gelegenheid soepel verloopt.
  • Organisatoren van sportevenementen en buitenactiviteiten:Gebruikt een ruimte voor toeschouwers bij sportevenementen of individuen bij externe taken om te ontspannen en de gelegenheid te aanschouwen.
  • Restaurateurs en gelegenheidsplanners: Ideaal voor het houden van grote banketten buiten, barbecuefeesten of foodfestivals.
  • Goede doelen en non-profitorganisaties: Handig voor fondsenwerving, fondsenwervende diners of gemeenschapsbijeenkomsten.
  • Markt- en beursorganisatoren:Ideaal voor het organiseren van grote markten, tentoonstellingen of beurzen, en dient als locatie voor presentatie en marketing.
  • Hosts van privéfeesten en evenementen: Ideaal voor het organiseren van huishoudelijke feesten, huwelijksverjaardagen of diverse andere persoonlijke gelegenheden, en biedt een ruime en verstelbare plek.

Vraag een offerte aan

Details en kenmerken

Een partystructuur-kampeertent van 30x75 is een functioneel buitenframe van 30 meter breed en 75 meter lang, dat doorgaans wordt gebruikt voor feesten en partijen. Het bevat een robuust frame, meestal gemaakt van lichtgewicht aluminium of staal, dat stabiliteit en ondersteuning biedt voor de tent. Deze buitententen zijn zeer geschikt voor het creëren van een beschermde en feestelijke omgeving voor feesten, met mogelijkheden voor evenementen en evenementen.

  • Langdurige raamwerkbouw en -constructie.
  • Tentafdekking voor alle weersomstandigheden.
  • Veelzijdige aanpassingsmogelijkheden.
  • Eenvoudige montage.
  • Ideaal voor het hosten van feesten.
Grootte tent 30x60
Tentstijl Frame tent
Gewicht tenttop 385
Langste pool 16'1”
Kleur Wit
Aantal stuks tenttop 5
Doorschijnendheid van de stof Blokkeren
Materiaal tenttop 16 oz PVC-vinyl
Commerciële kwaliteit? Ja
water Resistant Ja
Totaal vierkante voet 2250
UV-gecoat Ja
Brandwerend Ja
Hoogte op hoogste piek 14'6”
Uitbreidbaar? Ja
Aangepast logo afdrukken Ja
beste voor Gras, asfalt, beton.

ShelterStructures Tentgenoten met eersteklas vrachtdiensten om zakelijke klanten efficiënte en betrouwbare logistieke opties te bieden. Onze nadruk ligt op het met professionaliteit en nauwkeurigheid vervullen van de uiteenlopende en enorme behoeften van B2B-klanten. Voor gespecialiseerde handlingbehoeften, zoals een achterklep, kunt u eenvoudig ons team op de hoogte stellen om een ​​op maat gemaakte verzendprocedure te garanderen.

Onze logistiek is gemaximaliseerd voor massabestellingen, en een vorkheftruck op de plaats van ontvangst wordt aanbevolen voor een vlotte afhandeling.

Bij distributie is een handtekening nodig om ervoor te zorgen dat uw grote bestellingen veilig en nauwkeurig worden gefactureerd. Wij zijn toegewijd aan tijdige en succesvolle distributies.

Hoewel we zeer nauw samenwerken met onze vrachtgenoten om een ​​soepele logistiek te garanderen, staat ons team altijd klaar om elk soort probleem snel aan te pakken en op te lossen, zodat uw activiteiten zeer weinig worden onderbroken.

Houd er rekening mee dat onze services zijn gemaakt met het oog op schaalbaarheid en dat ze ontwikkeld zijn minimale bestelhoeveelheden om efficiënt aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen en tegelijkertijd onze topkwaliteits- en servicevereisten te ondersteunen.

24/7 beschikbaarNu Online

Heb je nog vragen?

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (8)

CHAT NU/EMAIL

LEES MEER OVER SHELTER-PRODUCTEN

Ons gevarieerde productassortiment zorgt ervoor dat u het juiste tentsysteem voor uw behoeften vindt.

Contact

Een combinatie van luxe en veelzijdigheid voor elke gelegenheid!

Wij zorgen voor de beste sfeer

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (9)

voortreffelijk

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (10)

Elegant onder de sterren

De Frame Tent transformeert buitenbruiloften met zijn majestueuze baldakijn en biedt een romantische, sprookjesachtige setting.

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (11)

Festivalbijeenkomstcentrum

In het hart van elk festival vormt deze Frame Tent een bruisend centrum voor gezelligheid en feest.

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (12)

Rustieke marktcharme

Onder de schuilplaats van de Frame Tent mengen verkopers en winkelend publiek zich in een levendige marktsfeer met een rustiek thema.

Waarom schuiltenten?

Contact

Easy Setup

Dankzij onze duidelijke handleidingen en technische ondersteuning na verkoop bent u binnen een paar dagen beschermd: geen gedoe, geen gedoe

Stevige technologie

Onze tenten zijn ontworpen om lang mee te gaan en maken gebruik van hoogwaardig polyester en aluminium. Verwacht een duurzaam, water- en vleugelbestendig materiaal

Waar voor uw geld

Onze efficiënte productie en kostenbeheer met onze toeleveringsketen maken ons de beste keuze voor budgetvriendelijke en toch duurzame tenten.

Snel antwoord

Onze service slaapt nooit. Met onze 24/7 klantenondersteuning krijgt u snel antwoord op al uw vragen of problemen. Tijd is geld, en dat begrijpen wij.

Maatwerk

Vanaf de eerste analyse tot het eindproduct, ons team werkt bij elke stap met u samen om ervoor te zorgen dat aan uw exacte vereisten wordt voldaan.

Accessoires

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (13)

Wand- en gevelopties

  • 650GSM doorschijnend PVC
  • 950GSM transparant PVC
  • PVC Franse muur

Deur opties

  • Enkele deur
  • Dubbele deur

Dak opties

  • 850GSM ondoorzichtig PVC
  • 950GSM transparant PVC

Extra accessoires

  • Oprit oprit
  • Baldakijn
  • Decoratieve voeringen
  • Houten vloer
  • Cassettevloer

Belangrijkste toepassingen van de 30x75 partyframetent

Bruiloften en functies

Het grote formaat en de open ruimte maken het het beste voor huwelijksceremonies en -evenementen, en bieden voldoende ruimte voor gasten, eetopstellingen, dansvloeren en uitgaansruimtes.

Zakelijke evenementen en conferenties

De tent kan worden gebruikt voor zakelijke feesten, conferenties, itemlanceringen en workshops, waardoor een gespecialiseerde en aanpasbare ruimte ontstaat voor verschillende zakelijke behoeften.

Openluchtfestivals en optredens

Deze buitententen zijn geschikt voor liedjesevenementen, kunstshows en sociale gelegenheden en zijn geschikt voor podia, stoelen en leveranciershokjes, terwijl ze de deelnemers beschermen tegen de elementen.

Sportevenementen

Het kan dienen als schuilplaats voor toeschouwers, als registratielocatie of als rustzone bij evenementen zoals marathons, golfevenementen of buitenwedstrijden.

Buurt- en fondsenwerving

Deze buitententen zijn geschikt voor gemeenschapsfeesten, liefdadigheidsinzamelingsacties en openbare gelegenheden, waarbij gebruik wordt gemaakt van een centrale en beschutte ruimte voor activiteiten en informatiecirculatie.

Beurzen en tentoonstellingen

De grote locatie van de tent is geschikt voor tentoonstellingen en evenementen en biedt ruimte voor meerdere cabines, beeldschermen en presentatieruimtes.

Catering en recepties

Het kan worden omgetoverd tot een verfijnde eetruimte voor grote banketten, galadiners of foodfestivals, met ruimte voor het aanbieden van oplossingen, tafels en bezoekersbewegingen.

Persoonlijke feesten en evenementen

Deze kampeertent is ook prominent aanwezig voor persoonlijke evenementen zoals verjaardagsfeestjes, jubilea of ​​reünies van familieleden, en biedt een gepersonaliseerde ruimte die van een thema kan worden voorzien en gedecoreerd.

Educatieve en religieuze evenementen

Het kan worden gebruikt voor buitenactiviteiten, workshops of religieuze bijeenkomsten en biedt een flexibele ruimte voor grote teams.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vraag: Hoeveel personen kunnen de buitententen met evenementenframe van 30x75 herbergen?

A: Onze tent van 30 x 75 cm heeft een oppervlakte van ongeveer 2,250 vierkante meter. Afhankelijk van hoe u het precies inricht, kan het bij gebruik voor een zittende gelegenheid ongeveer 180-225 bezoekers huisvesten. Voor staande functies kunnen meer personen fit zijn.

Vraag: Hoeveel tijd kost het om een ​​tent op te zetten en af ​​te breken?

A: Het duurt gewoonlijk 4-6 uur om een ​​buitentent van deze afmeting op te zetten, afhankelijk van grondproblemen en de effectiviteit van de bouwgroep. De demontageprocedure is normaal gesproken snel en duurt ongeveer 2-3 uur.

Vraag: Zijn deze buitententen geschikt voor alle weersomstandigheden?

A: Onze tenten zijn gemaakt van hoogwaardige waterdichte materialen en zijn bestand tegen regelmatige wind en regen. Toch adviseren wij bij zware weersomstandigheden, zoals harde wind of hevige regen, extra veiligheidsmaatregelen te nemen of na te denken over back-upplannen.

Vraag: Is het mogelijk om verlichtings- en geluidsapparatuur in de tent te monteren?

EEN: Absoluut. Onze structuurkampeertenten zijn voorzien van een reeks licht- en geluidsapparatuur. Wij raden installatie door specialisten aan om de veiligheid en ideale resultaten te garanderen.

Vraag: Is het mogelijk om buitententen op het erf op te zetten?

EEN: Zeker. Onze buitententen kunnen op het erf worden geïnstalleerd. In feite is de tuin een van de meest gebruikelijke installatieoppervlakken. Om de tent veilig te stellen, gebruiken wij grondharingen.

Keder-tent van 30x60

Een Keder-tent van 30x60 is een ruime buitenstructuur en biedt 1,800 vierkante meter aan overdekte ruimte. Het ontwerp zorgt voor een veilig en duurzaam stoffen frame en verbetert de stabiliteit en duurzaamheid. Het frame van de tent is meestal gemaakt van stevige materialen, zoals aluminium of staal Het biedt een solide en duurzame structuur. De luifel is gemaakt van zware weerbestendige materialen zoals vinyl en kan voorkomen dat tenten bestand zijn tegen weersinvloeden.

Meer informatie

Keder-tent van 30x45

Een Keder-tent van 30x45 is een ruime en functionele buitenstructuur die 1350 vierkante meter aan overdekte ruimte biedt. Het beschikt over een Keder-railsysteem, dat een veilige en weerbestendige pasvorm van de stof op het raamwerk garandeert, wat de veiligheid en levensduur verbetert. Het frame van de kampeertent is meestal gemaakt van robuuste producten zoals lichtgewicht aluminium of staal, wat een solide en duurzame structuur biedt. De hoes, gemaakt van stevige, weerbestendige producten zoals vinyl, biedt bescherming tegen verschillende klimaatelementen.

Meer informatie

40x200 aluminium paaltent voor buiten

Beschrijving Onze voordelen Geschikt voor Vanwege de materiaaleigenschappen heeft het frame van aluminiumlegering een goede corrosie- en weerbestendigheid. Het is ook lichter dan traditioneel staal en gemakkelijk te hanteren en te installeren. Door de hoge mate van maatwerk kunnen de maat, vorm en accessoires worden aangepast aan de verschillende activiteitenbehoeften. Aluminium […]

Meer informatie

Keder-tent van 30x30

Een Keder-tent van 30x30 is een grote en functionele buitenstructuur die 900 vierkante meter overdekte ruimte biedt. Deze kampeertent is voorzien van een Keder-railsysteem, dat zorgt voor een veilige en weerbestendige pasvorm van de stof op de structuur, wat de veiligheid en stevigheid vergroot. De structuur is over het algemeen gemaakt van robuuste producten zoals aluminium of staal, terwijl de overkapping is gemaakt van stevige, weerbestendige producten zoals vinyl, waardoor bescherming tegen talloze weersomstandigheden wordt gegarandeerd.

Meer informatie

Keder-tent van 20x40

Een Keder-tent van 20x40 is een uitgebreid en duurzaam buitenverblijf met 800 vierkante meter aan ruimte. Deze dimensie is geschikt voor grootschalige evenementen, die een grote verscheidenheid aan bezoekers kunnen ontvangen. De buitententen zijn voorzien van een Keder-railsysteem, dat zorgt voor een beperkte en veilige verbinding van het doek met de structuur, waardoor de weerbestendigheid en stabiliteit worden verbeterd, vooral bij windstoten. Het frame is doorgaans opgebouwd uit duurzame producten zoals aluminium of staal, waardoor een sterke en duurzame structuur ontstaat. De overkapping, meestal gemaakt van robuuste, weerbestendige producten zoals vinyl, biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden.

Meer informatie

40x180 bruiloft paaltent

Bruiloft paaltenten zijn bijzonder geschikt voor het opzetten op gras, zand of andere natuurgebieden. Ze bieden een veilige schuilplaats voor buitenbruiloften door de pilaren stevig in de grond te verankeren. Door hun hoge plafonds en open structuur kunnen er lampen, slingers of linten aan worden opgehangen om een ​​dromerig trouwtafereel te creëren. Het is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar het creëert ook een romantische en plechtige sfeer voor de bruiloft.

Meer informatie

Keder-tent van 20x30

Een Keder-tent van 20x30 is een buitenstructuur met afmetingen van 600 vierkante meter aan ruimte. Het kenmerk is het Kidd Track-systeem voor veilige en duurzame stoffen frames, en het kan stabiliteit en duurzaamheid toevoegen. De framestructuur is meestal gemaakt van stevig materiaal, zoals aluminium of staal. De luifel is meestal gemaakt van zware en weerbestendige materialen, zoals vinyl. Deze tent is zeer eenvoudig op te zetten en te demonteren, de grootte is geschikt voor bruiloften, bedrijfsactiviteiten enzovoort. Het ontwerp van de tent biedt flexibiliteit bij de indeling en het kan de accessoires aanpassen aan verschillende behoeften.

Meer informatie

Festivaltent 40x160

Beschrijving Onze voordelen Suit For 40*160 festivalpaaltent is geschikt voor grootschalige festivals en bijeenkomsten, zoals schoolfeesten en kerkevenementen. De grote ruimte van 40*160 zorgt voor een vlotte ontwikkeling van het festival. Grote en opvallende festivaltenten kunnen de aandacht van voorbijgangers trekken en de zichtbaarheid en deelname van evenementen vergroten. Festivalpaaltenten […]

Meer informatie

Keder-tent van 20x20

Een Keder-tent van 20x20 is een flexibel, stevig buitenframe dat 400 vierkante meter aan ruimte biedt, geschikt voor middelgrote evenementen. Het beschikt over een robuuste structuur met een Keder-rupsbandsysteem voor verbeterde stabiliteit en weerbestendigheid. Gemaakt van duurzame producten zoals plastic, snel in elkaar te zetten, te demonteren en te personaliseren met apparaten. De modulaire indeling maakt groei mogelijk, waardoor het ideaal is voor huwelijksfeesten, zakelijke gelegenheden en festivals.

Meer informatie

Frametent van 40 x 120 stoffen structuren

De 40x120 frametent met stoffen structuren is een muti-functionele buitenstructuur met een binnenruimte van 4,800 vierkante meter. De kenmerken zijn weerbestendige stof, er zitten geen palen in. De tent heeft een professionele uitstraling en is geschikt voor allerlei soorten evenementen. De duurzame structuur garandeert betrouwbaarheid op de lange termijn en de installatie is eenvoudig.

Meer informatie

Shelter Structuren 40x140 paaltent

Beschrijving Onze voordelen Suit For 40*140 paaltenten voor buiten zijn bijzonder geschikt voor gebruik op gras of zachtere ondergronden, met stokken die stevig in de grond kunnen worden gestoken. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor traditionele buitenomgevingen zoals parken, velden en gazons. Bij het organiseren van grote buitenevenementen kunnen grote paaltenten […]

Meer informatie

Onderdak 40x120 luifelpaaltenten en paaltenten

Beschrijving Onze voordelen Geschikt voor De belangrijkste functie van 40*120 tenten met luifelstokken is het bieden van bescherming tegen de zon en regen. Ze kunnen zonlicht en regen effectief blokkeren en mensen beschermen tegen ultraviolette straling. Of het nu in de hete zomer of koude winter is, in direct zonlicht of regenachtig weer, het kan goede prestaties en stabiliteit behouden. Bij […]

Meer informatie

40x80 tenten met huwelijksframe

De 40x80 bruiloftframetent is een grote en stoere buitenevenementenoptie die een grote ruimte biedt die geschikt is voor een groot aantal gasten, eettafels, dansvloeren en diverse andere componenten. Dankzij het duurzame frame en de transparante indeling van het daksysteem is het aanpasbaar aan tal van klimatologische omstandigheden, waardoor u overdag kunt genieten van natuurlijk licht en 's nachts van de sterrenhemel, inclusief het gevoel van romantiek. Bovendien kunt u de stijl, kleuren en lichteffecten personaliseren zodat deze aan uw specifieke wensen voldoen. Deze buitententen voor huwelijksvieringen zijn geschikt voor een verscheidenheid aan speciale gelegenheden en bieden professionele installatie en assistentie om te garanderen dat uw gelegenheid efficiënt verloopt en een opmerkelijke ervaring wordt.

Meer informatie

40x60 metalen frametenten

De 40x60 metalen frametent is een veerkrachtige en ruime buitenstructuur, met afmetingen van 40x60 voet, die 2,400 vierkante meter aan binnenruimte biedt.Volgens een duurzame staalstructuur voor regenbestendigheid en wind.Geen middenpaal en combineert met functioneel gelegenheidsontwerp en deskundige uitstraling. Het is geschikt voor bruiloften, commerciële activiteiten.

Meer informatie

Shelter 40x100 sportpaaltenten en paaltenten

Beschrijving Onze voordelen Suit For Shelter 40*100 sportpaaltenten spelen een integrale rol bij sportevenementen, van rust en herstel voor atleten tot strategieontwikkeling voor coachingteams tot mediawerk, sponsor- en partnerpresentaties, maar ook toeschouwersdiensten en noodopvang. belangrijke rol. Deze tenten bieden niet alleen de nodige ondersteuning en garantie […]

Meer informatie

40x40 metalen frametent

De 40x40 metalen frametent is een sterk en aanpasbaar raamwerk van 40x40 voet. Hij biedt een afmeting van 40 x 40 voet en wordt ondersteund door een duurzaam metalen raamwerk. Hij heeft een regenbestendige overkapping en geen paalontwerp, geschikt voor verschillende taken, bestaande uit bruiloftstenten. evenementen, bedrijfsbijeenkomsten en tentoonstellingen. Een professionele installatie wordt aanbevolen en een risicovrije installatie.

Meer informatie

Onderdak 40x80 paaltenten en luifeltenten

Beschrijving Onze voordelen Suit For Shelter 40*80 luifelstoktent is multifunctioneel en kan worden uitgebreid voor zowel industriële als huishoudelijke taken. Op grote schaal gebruikt bij bruiloften, bijeenkomsten, carnavals, koepelcircussen en grote openbare evenementen. Stel je voor dat je onder de tenten met luifelstokken zit, koffie in de hand, ontspannend in de drukke winkelstraat en […]

Meer informatie

30x120 festivalframetenten te koop

De 30x120 Festival Frame Tent is een functionele structuur, meet 30x120 voet en biedt 3,600 vierkante meter aan binnenruimte. Het sterke framewerk en de weerbestendige overkapping maken hem geschikt voor uiteenlopende evenementen. Het ontbreken van faciliteitenpalen maakt fantasierijke evenementenindelingen mogelijk. Of het nu gaat om muziekfestivals, bedrijfsfeesten, bruiloftsevenementen, beurzen of gemeenschapsgelegenheden, deze buitententen bieden een grote en aanpasbare plek. Een professionele installatie zorgt voor een zorgeloze eventbeleving.

Meer informatie

Grote tent met frame van 30x105

De grote bruiloftstent van 30x105 is een verfijnde en grote structuur, ontwikkeld voor grote bruiloften en speciale gelegenheden. Met afmetingen van 30x105 voet biedt het een grote binnenruimte van 3,150 vierkante meter, ideaal om comfortabel een groot aantal bezoekers te huisvesten. Het sterke raamwerk en de weerbestendige overkapping zorgen voor stabiliteit en bescherming tegen de aspecten. Het ontbreken van middenstijlen zorgt voor een onbelemmerde binnenruimte, waardoor het het beste is voor het produceren van op maat gemaakte lay-outs voor bruiloftsevenementen. Deze buitentent straalt verfijning uit en biedt een betoverende achtergrond voor onvergetelijke huwelijksceremonies en recepties.

Meer informatie

Festivaltent van 30x90

De Festival Frame Tent van 30x90 is een omvangrijke structuur die is gemaakt voor het organiseren van grote gelegenheden zoals feesten en partijen. Met een afmeting van 30 x 90 voet biedt het 2,700 vierkante meter aan ruimte, geschikt voor het huisvesten van veel gasten. Het stevige frame en de weerbestendige overkapping zorgen voor stabiliteit en bescherming tegen alle weersomstandigheden. Zonder facilitaire palen biedt het onbeperkte ruimte voor diverse gelegenheidstaken en personalisatie. Deze kampeertent is ideaal voor optredens, bruiloften, bedrijfsevenementen en buurtevenementen.

Meer informatie

Onderdak 40x60 paaltenten en trouwtenten

Beschrijving Onze voordelen Suit For Shelter 40x60 trouwpaaltent is multifunctioneel en kan worden vergroot voor zowel commerciële als huishoudelijke activiteiten. Vaak gebruikt bij huwelijksfeesten, feesten, circus, koepelcircussen en grote publieke evenementen. Dankzij de 2,400 vierkante meter aan ruimte kunnen bruiloftsgasten trouwfoto's of decoraties op de tent tentoonstellen. […]

Meer informatie

Onderdak 40x40 paaltenten en bruiloftstenten

Beschrijving Onze voordelen Suit For Wedding paaltent is multifunctioneel en kan worden uitgebreid voor zowel industriële als huishoudelijke activiteiten. Wordt veelvuldig gebruikt bij bruiloften. De 1,600 vierkante meter aan ruimte is geschikt voor de meeste huwelijksfeesten, waarbij meerdere gasten kunnen verblijven, eten wordt geserveerd, enz. Je kunt ook bruiloftsdecoraties combineren met de tent om […]

Meer informatie

30x60 Bruiloft Frame Tent

De 30x60 Wedding Frame Tent is een groot en stijlvol raamwerk voor buitenevenementen, gemaakt om een ​​opmerkelijke opstelling te ontwikkelen voor bruiloftsevenementen en speciale gelegenheden. Met zijn charitatieve afmetingen biedt het voldoende ruimte voor enorme bezoekerslijsten en functionele evenementenformaten. De heldere indeling van de dakbedekking zorgt ervoor dat er overdag natuurlijk licht naar binnen valt en biedt 's nachts een prachtige sfeer onder de sterrenhemel. Deze tent is het beste voor het organiseren van huwelijksceremonies, evenementen en diverse andere substantiële evenementen. Het stevige raamwerk zorgt voor een zekere veiligheid en de transparante wandoppervlakken bieden een onbelemmerd zicht op de omgeving. De 30x60 Wedding Structure Outdoor-tenten combineren prestaties met aantrekkingskracht, waardoor het een topoptie is voor het creëren van opmerkelijke huwelijkservaringen.

Meer informatie

Shelter 30x120 tenten met metalen palen

Beschrijving Onze voordelen Geschikt voor De eerste overweging bij het structurele ontwerp van tenten met metalen stokken is stabiliteit en sterkte. Omdat ze doorgaans een bepaalde hoeveelheid windkracht moeten kunnen weerstaan, worden tijdens het ontwerp materialen met voldoende sterkte (frame van aluminiumlegering en PVC-bekleding) en een redelijke indeling gekozen om ervoor te zorgen dat metalen palen […]

Meer informatie

30x50 Bruiloft Frame Tent

De 30x50 Wedding Frame Tent-tent is een ruim en verfijnd buitenframe ontworpen voor huwelijksfeesten en speciale evenementen. Met afmetingen van 30 bij 50 meter maakt het gebruik van een liefdadigheidsinstelling van 1,500 vierkante meter aan onbelemmerde ruimte, waardoor een grootse en open omgeving voor uw evenement ontstaat. Het ontwerp met een vrije overspanning van deze kampeertent elimineert de noodzaak voor interne hulppalen, waardoor wordt gegarandeerd dat de volledige oppervlakte kan worden gebruikt. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, is weerbestendig en stevig en biedt betrouwbaarheid voor uw buitenfeest. De afmetingen van de tent maken hem uitstekend geschikt voor het plaatsen van grote huwelijksfeesten, zitopstellingen en dansvloeren, terwijl het tijdloze ontwerp zeer eenvoudig maatwerk mogelijk maakt met ontwerp en verlichting om een ​​gedenkwaardige en boeiende sfeer voor uw bruiloft te creëren.

Meer informatie

Onderdak 30x105 paaltenten en partytenten

Beschrijving Onze voordelen Geschikt voor Een paar klapstoelen en picknicktafels gevuld met eten. Streef jij naar zulke schoonheid? Of het nu gaat om een ​​familiefeest of een bedrijfsbijeenkomst, een partypaaltent kan aan al uw wensen voldoen. Het opbergbare ontwerp bespaart ruimte. PVC-materiaal is gemakkelijk schoon te maken en geeft u geen zorgen. […]

Meer informatie

Onderdak 30x90 paaltenten en sporttenten

Beschrijving Onze voordelen Suit For Shelter 30*90 sportpaaltent is multifunctioneel en kan worden uitgebreid voor zowel industriële als vastgoedactiviteiten. Sportpaaltenten kunnen verschillende scheidingswanden bieden voor buitenactiviteiten. Een sportevenement bestaat meestal uit toeschouwers, deelnemers, coaches, mediapersoneel en organisatoren en sponsors van evenementen. Een tent kan hen voorzien van een […]

Meer informatie

Frametent van 30x45

De 30x45 frametent is een veelzijdige en ruime buitenstructuur van 30 meter breed en 45 meter lang, wat in totaal 1,350 vierkante meter aan toegankelijke ruimte biedt. Het ontwerp maakt de noodzaak voor interne steunpalen overbodig, kan allerlei weersomstandigheden elimineren en zorgt voor de stabiliteit van buitenactiviteiten. Door zijn omvang is hij geschikt voor middelgrote tot grote feesten, waaronder bruiloften, bedrijfsactiviteiten, tentoonstellingen enzovoort. De transparante bovenkant zorgt voor natuurlijke lichtfiltratie, waardoor een aantrekkelijke sfeer ontstaat, en de openingsruimte is de ideale decoratie, verlichting en andere benodigdheden voor evenementen.

Meer informatie

Frametent van 30x40

De frametent van 30x40 is een multifunctionele en praktische structuur, ideaal voor diverse buitenactiviteiten. De tent is 1,200 vierkante meter breed, biedt voldoende ruimte, geen interne beugel, waardoor een open ruimte ontstaat voor allerlei soorten indelingen. Gebouwd met hoogwaardige materialen, is geschikt voor verschillende weersomstandigheden, waardoor de duurzaamheid en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd.

Meer informatie

Frametent van 20x80

De 20x80 frametent is een uitbreidbare en muti-functionele structuur, ideaal voor een breed scala aan evenementen en toepassingen. Hij is 20 meter breed en 80 meter lang en biedt 1,600 vierkante meter aan onbelemmerde ruimte. Vanwege het ontwerp is er geen behoefte aan interne steunpalen. Dit ontwerp maximaliseert niet alleen de beschikbare ruimte, maar biedt ook de flexibiliteit van lay-out en ontwerp.

Meer informatie

Frametent van 20x60

Stel je een frametent van 20 bij 60 meter voor. Deze enorme rechthoekige structuur heeft een stevige framestructuur en een vrije binnenruimte, waardoor maximale beschikbaarheid mogelijk is. Het ontwerp van de tent elimineert de noodzaak van binnenpalen en biedt een ruime en open ruimte, zoals een tijdelijke schuilplaats. voor ideale evenementen en opslag. functie zorgt ervoor dat alle onderdelen bruikbaar zijn, maak het beschikbaar voor verschillende lay-outs en functies. Grootte, 20x60, benadruk hun substantiële omvang, biedt plaats aan talloze mensen en goederen. Heldere, duurzame stof van de tent laat de natuurlijke lichtfiltratie door, waardoor een ontspannende en populaire binnenatmosfeer.

Meer informatie

Onderdak 30x75 paal buitententen en paaltenten voor buiten

Beschrijving Onze voordelen Suit For Sanctuary paalbuitententen zijn gemaakt van waterdichte en UV-bestendige materialen en bieden bescherming tegen de zon en regen. Het is samengesteld uit rechtopstaande kolommen en diagonale schoren om een ​​stabiele driehoekige structuur te vormen met een zekere mate van windweerstand. Vaak gebruikt bij bruiloftsevenementen, evenementen, carnavals, koepelcircussen en […]

Meer informatie

30x60 commerciële paaltenten

Beschrijving Onze voordelen Suit For Shelter 30x60 commerciële paaltent is multifunctioneel en kan worden vergroot voor zowel commerciële als huishoudelijke taken. De 1,800 vierkante meter aan ruimte is geschikt voor de meeste commerciële activiteiten, zoals autoshows om voertuigen te huisvesten. Wordt veelvuldig gebruikt bij bruiloften, bijeenkomsten, carnavals, koepelcircussen en grote openbare evenementen. Het verstrekken van u […]

Meer informatie

Frametent van 20x30

De 20x30 frametent, van 20 bij 30 voet met een totale oppervlakte van 600 vierkante meter, is een multifunctioneel buitenverblijf. De solide framestructuur en hoogwaardige materialen zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid in alle soorten buitenomgevingen. Geen middenpaal, het biedt een openende binnenruimte, waardoor flexibele arrangementen en decoraties mogelijk zijn.

Meer informatie

30x45 luifelstokkententen

Beschrijving Onze voordelen Suit For Shelter 30*45 luifelstoktent is multifunctioneel en kan worden uitgebreid voor zowel commerciële als residentiële taken. De 1,350 vierkante meter aan ruimte biedt plaats aan bezoekers van evenementen, reageert op verschillende weersomstandigheden en biedt hen een plek om te schuilen tegen de zon en regen. Op grote schaal gebruikt bij bruiloftsevenementen, […]

Meer informatie

Frametent van 20x20

De 20x20 frametent is een mutifunctioneel buitenverblijf met afmetingen van 20 bij 20 voet, met een totaal dekkingsgebied van 400 vierkante meter. Het kenmerk is een stevige framestructuur, gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat stabiliteit en duurzaamheid biedt. Geen midden Het paalontwerp biedt een soepele binnenruimte. Deze tent is geschikt voor kleine en middelgrote feesten, waaronder feesten, bruiloften, bedrijfsactiviteiten en tentoonstellingen. Door de snelle opbouw en demontage is het een handige keuze voor buitengelegenheden.

Meer informatie

30x30 luifelstokkententen

Beschrijving Onze voordelen Geschikt voor luifel Paaltent is multifunctioneel en kan worden uitgebreid voor zowel commerciële als vastgoedactiviteiten. Wordt veelvuldig gebruikt bij bruiloftsevenementen, bijeenkomsten, circus, koepelcircussen en grote publieke gelegenheden. Biedt u een draagbare, eenvoudig te bouwen schuilplaats. Shelter concentreert zich op het bieden van typische en kosteneffectieve opties. 1. Flexibiliteit: geschikt voor een enorme […]

Meer informatie

Frametent van 15x30

De 15x30 frametent is een ruime en veelzijdige buitententstructuur met afmetingen van 15 meter breed en 30 meter lang, wat een totaal dekkingsgebied biedt van 450 vierkante meter. De stevige framestructuur is gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegeringen of stalen materialen, waardoor er geen centrale steunpalen nodig zijn, waardoor een onbelemmerde binnenruimte wordt gegarandeerd. Een van de onderscheidende kenmerken is het transparante dak, dat zorgt voor een goed verlicht interieur gevuld met natuurlijk licht en tegelijkertijd bescherming biedt tegen UV-straling en ongunstige weersomstandigheden. Geschikt voor verschillende evenementen, waaronder bruiloften in de open lucht, feesten, bedrijfsbijeenkomsten, tentoonstellingen, dineropstellingen en speciale gelegenheden. Het kan worden aangepast met decoraties om indien nodig een indrukwekkende buitensfeer te creëren. Door de snelle opbouw en afbraak is de tent een handige keuze voor buitenevenementen, of het nu gaat om privébijeenkomsten of commerciële activiteiten, en biedt hij ideale schaduw en bescherming.

Meer informatie

20x80 Peg- en paaltenten

Beschrijving Onze voordelen Suit For Peg- en paaltent is multifunctioneel en kan worden uitgebreid voor zowel commerciële als vastgoedactiviteiten. Het formaat van 20*80 geeft voldoende ruimte om alles voor het evenement te plaatsen. Dankzij de footprint van 1,600 vierkante meter kunnen verschillende functionele gebieden worden gepland om aan verschillende behoeften te voldoen. Uitgebreid gebruikt bij bruiloften, feesten, carnavals, […]

Meer informatie

Onderdak 20x60 aluminium paaltenten

Beschrijving Onze voordelen Suit For Shelter aluminium paaltenten zijn multifunctioneel en kunnen worden uitgebreid voor zowel commerciële als residentiële taken. Vaak gebruikt bij feesten, circus, koepelcircussen en grote openbare evenementen. Wij bieden u een mobiele, eenvoudig te bouwen schuilplaats. Shelter richt zich op het leveren van standaard en voordelige diensten. Aluminiumlegering heeft een goede corrosieweerstand, weersbestendigheid, kan […]

Meer informatie

Onderdak 20x30 paaltenten en luifelpaaltenten

Beschrijving Onze voordelen Suit For Canopy Pole Tent is een type tent dat veel wordt gebruikt voor verschillende buitenactiviteiten. Met 20*30 heeft u voldoende ruimte voor activiteiten. De tent kan ook naar behoefte worden opgedeeld, zodat de tent beter bij uw behoeften past. 600 ft2 biedt plaats aan 60 personen om te zitten en […]

Meer informatie

Onderdak 20x20 paaltenten voor buiten en buitententen

Beschrijving Onze voordelen Suit For Shelter 20*20 paaltenten voor buiten zijn gemaakt met palen als de belangrijkste steunstructuur. Deze structuur is eenvoudig maar toch zeer stabiel. Buitententen zijn onderverdeeld in vierseizoenententen, en deze is meer geschikt voor gebruik tijdens de zomermaanden. De stokken van de tent zijn […]

Meer informatie

Frametent van 15x15

Een frametent van 15x15 is een buitenverblijf met muti-functionele en compacte kenmerken. Hij is 15 meter breed en 15 meter lang en biedt 225 vierkante meter aan overdekte ruimte. Hij heeft studentenstructuren die zijn gemaakt van materialen zoals aluminium of staal Het is stabiel en er is geen middenbalk nodig om de openheid van het interne gebied te garanderen. Bedekkende duurzame en weerbestendige stof.

Meer informatie

Onderdak 15x15 paaltenten en partytenten

Beschrijving Onze voordelen Geschikt voor Een paar klapstoelen en picknicktafels gevuld met eten. Streef jij naar zulke schoonheid? Of het nu gaat om een ​​familiefeest of een bedrijfsbijeenkomst, een partypaaltent kan aan al uw wensen voldoen. Het opbergbare ontwerp bespaart ruimte. PVC-materiaal is gemakkelijk schoon te maken en geeft u geen zorgen. […]

Meer informatie

Shelter 10X20 paaltenten en partytenten

Shelter 10X20 partytent met stokken kan kleur toevoegen aan uw feest. Dankzij het kleine en eenvoudig op te zetten ontwerp kunt u tijd besparen bij de voorbereiding van uw feest. Het kan ook worden gecombineerd met verschillende feestdecoraties om het beter bij de feestsfeer te laten passen. Deze tent is ook geschikt voor kleine familiefeesten en klasreünies. Het gladde oppervlak van het zeildoek is gemakkelijk schoon te maken en de aluminiumlegering is corrosiebestendig. Zorg ervoor dat het werk na het feest u ook niet zal storen.

Meer informatie

Onderdak 10x10 luifelpaaltenten

Beschrijving Onze voordelen Geschikt voor de 10*10-tent met luifelstokken is multifunctioneel en kan worden uitgebreid voor commerciële en residentiële evenementen. Vorm een ​​aanvulling op de hoofdlocatie en speel een decoratieve rol. Ook geschikt voor patio's en kleine familie-evenementen. De kleine paaltent kan flexibel worden aangepast aan verschillende scenario's. Snel […]

Meer informatie

C-serie tijdelijke tentconstructies voor tijdelijke gebouwen

De C-serie tenten van Shelter Structures combineren kwaliteit en vakmanschap. Ideaal voor evenementen, ze overtreffen de verwachtingen en bieden meer dan alleen onderdak. Ervaar kunstzinnig design en functionaliteit in één.

Meer informatie

Ultieme partytent van 30x75: perfect voor grote evenementen (2024)

References

Top Articles
Billionaire Larry Ellison, among world’s richest people, bought Florida estate for $173 million
The American Revolution (scriptural style) - Wikisource, the free online library
What Is Single Sign-on (SSO)? Meaning and How It Works? | Fortinet
Dunhams Treestands
Play FETCH GAMES for Free!
Victory Road Radical Red
Kreme Delite Menu
Metra Union Pacific West Schedule
Crocodile Tears - Quest
Kobold Beast Tribe Guide and Rewards
Computer Repair Tryon North Carolina
Big Y Digital Coupon App
41 annonces BMW Z3 occasion - ParuVendu.fr
Edgar And Herschel Trivia Questions
Iron Drop Cafe
Lesson 2 Homework 4.1
Capitulo 2B Answers Page 40
سریال رویای شیرین جوانی قسمت 338
Mbta Commuter Rail Lowell Line Schedule
Foxy Brown 2025
Craigslist List Albuquerque: Your Ultimate Guide to Buying, Selling, and Finding Everything - First Republic Craigslist
Rural King Credit Card Minimum Credit Score
Crawlers List Chicago
Skip The Games Fairbanks Alaska
Reptile Expo Fayetteville Nc
Melendez Imports Menu
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Wkow Weather Radar
Southland Goldendoodles
1145 Barnett Drive
Klsports Complex Belmont Photos
Rek Funerals
897 W Valley Blvd
Craigs List Jax Fl
Elijah Streams Videos
Progressbook Newark
Indiana Immediate Care.webpay.md
Linabelfiore Of
Kelly Ripa Necklace 2022
The Thing About ‘Dateline’
Cox Outage in Bentonville, Arkansas
Ise-Vm-K9 Eol
Craigslist Tulsa Ok Farm And Garden
Cpmc Mission Bernal Campus & Orthopedic Institute Photos
Great Clips Virginia Center Commons
412Doctors
Breaking down the Stafford trade
Vagicaine Walgreens
John Wick: Kapitel 4 (2023)
Adams-Buggs Funeral Services Obituaries
tampa bay farm & garden - by owner "horses" - craigslist
Ark Silica Pearls Gfi
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 6243

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.